witte magie relatieherstel relatiebreuk occult spiritueel verbroken relaties voodoo

Luis Araujo Gonzales

Ogoun Shango

Spiritueel Adviseur

Rituelen - een woordje uitleg

Rituelen en offers.

EBO is één van de hoekstenen van de voodoo religie, en het is het hulpmiddel die we hebben gekregen van de Orisha of Ogun om ons lot te veranderen of bij te sturen naar een evenwichtige en gezonde toestand. EBO neemt vele vormen aan. Het kan dmv voedsel, rituele baden, offers van gekookt voedsel, het ondergaan van initiatie, het ontvangen van een Orisha of dierlijke offers. Deze laatste wordt nog maar zelden toegepast. Het feit dat wij voornamelijk op afstand werken (België - Bonao) zijn onze rituelen door de jaren heen aangepast en wordt er voornamelijk gewerkt met materiaal zoals persoonlijke voorwerpen, foto's, namen etc. De afstand heeft geen enkele negatieve invloed op het resultaat, wel duurt het vaak iets langer tot men de eerste symptomen merkt. EBO wordt gemarkeerd dmv analyse of voorspelling - hetzij Obi, Diloggun of Ifà. 


De vereiste remedie om een persoon te brengen van een onevenwichtige positie, en zet hem terug in een toestand van evenwicht.  Hier kan het dus gaan om het herstel van een relatie. Een goed bevolen EBO kan wonderbaarlijke veranderingen in het leven van een persoon teweeg brengen, en het kan letterlijk zijn of haar levensloop in een nieuwe richting plaatsen. Bron: vertaald uit Vodu y Magia Carlos Esteban Deive.

De meeste gevraagde rituelen.


Liefde en trouw

Ervoor zorgen dat hij/zij jouw partner wordt. Behoud uw liefde, herstel uw liefde (terugkeer), trouw voor altijd.


Geld en welvaart

De mogelijkheid om financiële rijkdom aan te trekken en een levensstijl te bekomen waarvan u droomt.

Ook op zakelijk vlak valt er behoorlijk wat te realiseren. Zij die een zelfstandige activiteit hebben en die maar niet van de grond wil komen. Grotere bedrijven die verder willen groeien maar de mogelijkheid niet krijgen. Ook voor hen kan het pad worden geëffend. 


Huis

Maak van us huis een veilige en rustige plek. Bevrijd uw huis van kwade geesten en vijandigheid.


Emotionele en lichamelijke genezing

Stress en burn-out, emotionele blokkades (aura zuivering).


Vruchtbaarheid

Het bekomen van een natuurlijke zwangerschap.


Gerecht

Het bekomen van rechtvaardigheid, wat niet hetzelfde is als wraak - revanche.


Gezondheid

Uw gezondheid en die van uw naasten beschermen.
Rituelen liggen aan de basis om blokkades op te heffen zodat het levenspad wordt gezuiverd en terug open komt te staan voor voorspoed en geluk. Rituelen worden reeds duizenden jaren gebruikt over de gehele wereld. Het is één van de oudste gebruiken sinds de mensheid. Niet in eerste instantie om negatieve bewegingen op gang te brengen zoals mensen vaak denken maar om het kwade naar het goede om te buigen. Zo is magie bedoeld om te zorgen dat er welvaart en geluk heerst.
Tijdens de maanden april en oktober hebben de traditionele rituele feesten plaats in Bonao en La Vega - Dominicaanse Republiek en is het mogelijk om ons (op afspraak) aan het werk te zien. Het team onder leiding van Luis Arujo Gonzales bestaat uit zeven occultisten. Vijf zijn afkomstig uit de buurt van Bonao en twee uit het buurland Haiti. De jongste is 19 en de oudste 77.


Maak een persoonlijke afspraak


Consultatie